Pauls healingkrystaller

Betingelser og villkår

Pauls healingkrystaller  anbefaler at du setter deg godt inn i kjøps  betingelsene da både dine rettigheter og forpliktelser blir beskrevet her.

Priser:
Alle priser på vår nettside er oppgitt i  norske  kroner .
Vi tar forbehold til eventuelle trykkfeil når det gjelder pris , informasjon om varer på nettstedet.

Bestilling:
Det skal være enkelt å handel hos «Pauls healingkrystaller ». Din ordre vil bli sendt så raskt som mulig etter at vi har mottatt din bestilling og du vil motta en ordrebekreftelse på e-post. For å være sikker på at du får ordrebekreftelse og hentemelding pass på at riktig e-postadresse og telefonnummer er oppgitt.

Vi ønsker å gi deg god hjelp og sørge for en vellykket handel.

Betaling:
Betaling skjer ved bruk at PayPal  . Du benytter da ditt visa eller kredittkort.  Les mer her www.paypal.no
Betaling kan også skje ved å bruke Vips  til  40249370

Forsendelse
Vi ekspederer alle varer med Posten.  Større sendinger over 10 kg sendes som norgespakke og  vil derfor være sporbar fra den sendes til den er hentet av deg. Fast pris for frakt er kr. 48-  uansett vekt,  og fraktfritt for handel over kr. 1000,-. Varene sendes med posten og vi sender kun til kunder i Norge.

Angrerett:
Dersom du skulle angre på ett kjøp og ønsker å returnere en vare følger  Pauls Healingkrystaller  selvfølgelig angrefristlovens bestemmelser om returrett. Angrefristskjema vil følge med ordren og må fylles ut og sendes til oss sammen med varen du vil returnere. Oppgi kontonummer du ønsker vi skal bruke for refundering. Returporto betales av kunde og varen sendes i retur som vanlig pakke uten postoppkrav. Produkter med angrerett skal være uskadd, ligge i sin originale emballasje og ikke bære preg av å ha vært brukt på noen måte. Vær oppmerksom på at dersom en returpakke forsvinner når varen sendes tilbake til oss, vil du bare kunne kompenseres dersom du har sporingskoden for pakken.

Bytte:
Du står fritt til å bytte varen innen 14 dager etter varens ankomst dersom varen er uskadd, ligger i sin originale emballasje og ikke bærer preg av å ha vært brukt på noen måte. Varer som blir sendt i retur må IKKE sendes i postoppkrav. De vil ikke bli hentet av oss. Returomkostninger dekkes av kjøper, i tillegg til ny porto ved ny forsendelse. Vennligst ta kontakt med oss før du returnerer varen for bytte slik at vi sammen kan finne ut hva du ønsker i stedet og om den nye varen er på lager. ( Legg også med en notis med varen som sier noe om hva du ønsker å bytte til ). Vær oppmerksom på at dersom en returpakke forsvinner når varen sendes tilbake til oss, vil du bare kunne kompenseres dersom du har sporingskoden for pakken.

Har du noen spørsmål som du ikke finner svar på her, så ta kontakt

Reklamasjon:
Pauls healingkrystaller følger kjøpsloven i henhold til reklamasjonsrett. Reklamasjonsretten gjelder for varer som har feil eller mangler ved levering. Det er viktig at du oppgir hva feilen eller mangelen består i. (  Skriv noen linjer om varen du ønsker å reklamere på ). Vær oppmerksom på at dersom en returpakke forsvinner når varen sendes tilbake til oss, vil du bare kunne kompenseres dersom du har sporingskoden for pakken. Du bør regne med ca. 1 ukes behandlingstid fra vi har mottatt returproduktet til du mottar beskjed om avgjørelse.

Uavhentede pakker:
Uavhentede pakker vil bli fakturert med kr. 200,- for å dekke ekspedering, pakking og frakt. Prisen gjelder pr. utsendt pakke. Uavhentede pakker betraktes ikke som benyttelse av angrefristen.

Kundedata:
Alle kundedata som blir lagret blir ikke delt med/solgt til en tredje part og oppbevares i følge norsk lov.

Spørsmål:

Dersom det er noe du lurer på er du velkommen til å kontakte oss på e-post: pabuskum@online.no